Over ons

 Al 100 jaar
Den Hoed Aannemingsbedrijf is al meer dan 100 jaar actief. Met ons vakkundig personeel realiseren wij maatwerk verbouwingen voor particulieren, alsmede renovatie en nieuwbouw projecten voor grote opdrachtgevers.

Professioneel
Op professionele wijze wordt het werk uitgevoerd, waarna de oplevering naar volle tevredenheid zal plaatsvinden. Wij realiseren een grote verscheidenheid aan bouwkundige opdrachten: Van het vernieuwen van kozijnen tot een volledige nieuwbouwwoning. Maar ook voor bijzondere werkzaamheden hebben wij de expertise in huis. Zo behoren het aanleggen van zwembaden en het plaatsen van keukens en badkamers tot de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Vragen?
Indien u na het zien van onze website vragen heeft of een offerte wilt aanvragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij komen vrijblijvend bij u langs! U kunt ook het contact formulier invullen op onze contact pagina.

Erkend leerbedrijf
Sinds de WEB, de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, hebben de leerbedrijven de verantwoordelijkheid voor het praktijkgedeelte van de opleiding van leerlingen. Het opleiden mag alleen gebeuren door erkende leerbedrijven.

Comments are closed.